Zapraszamy do skorzystania z porad naszego psychodietetyka, psychologa i dietetyka klinicznego mgr Jagody Bester. 

Wieloletni, aktywny członek sekcji psychodietetyki koła nauk psychologicznych UJ. Współpracuje z Instytutem Psychodietetyki oraz z odziałem krakowskim Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Angażowała się w module psychodietetyki w Instytucie Psychologii Stosowanej UJ. Wieloletni dietetyk, szkoleniowiec, nauczyciel przedmiotów dietetycznych, a obecnie również i psychologicznych. Prowadziła warsztaty żywieniowe dla korporacji, dzieci, młodzieży i osób dorosłych, w podeszłym wieku osób z cukrzycą. Prowadziła wielokrotnie warsztaty dieta a psyche dla studentów psychologii stosowanej UJ. Z ostała kilkukrotnie zaproszona do współtworzenia konferencji naukowych Polskiego Towarzystwa Studentów Farmacji UJ CM. Wolontariusz Diabetes UK – stowarzyszenia osób chorych z cukrzycą w Wielkiej Brytanii oraz Centrum Zdrowia Psychicznego „Aberconwy Mind” w Wielkiej Brytanii – udział w warsztatach zdrowego gotowania z podopiecznymi. Czynny uczestnik wielu konferencji naukowych z dziedziny dietetyki oraz psychologii z nagrodzonymi pracami naukowymi. 

  Poprzedni wpis